Спортивне тренування як педагогічний процес - Гулько, Т. Ю. (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023)
Дослідження спрямоване на розкриття педагогічних аспектів спортивного тренування.
Keywords: спортивне тренування; педагогічний процес; спортивна підготовка; sports training; pedagogical process; sports preparation