Моніторинг впливу інноваційної політики на виробничий потенціал машинобудування - Орлов, Петро Аркадійович; Тимофєєв, Володимир Миколайович; Косенко, Олександра Петрівна (НТУ "ХПІ", 2010)
В роботі розглянуто основні підходи щодо управління інноваціями промислового підприємства.

Тhe basic approaches to the management of industrial competitiveness.
Keywords: машинобудівні підприємства; інноваційні проекти; інноваційно-інвестиційна політика; системний підхід; метод моделювання; прогнозування; метод експертних оцінок