Робоча програма навчальної дисципліни "Бізнес інтеллідженс" - Корольов, Роман Володимирович (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Бізнес інтеллідженс" – надання знань та вмінь щодо застосування ефективних інструментальних засобів обробки бізнес-даних та сприяння системному уявленню архітектури відповідних технологічних платформ на основі веб-рішень та хмарних обчислень.
Keywords: бізнес інтеллідженс; обробка бізнес-даних; архітектура технологічних платформ; веб-рішення; хмарні обчислення