Травмування працівників машинобудування - Слівна, Дар'я Юріївна; Букатенко, Наталія Олексіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Обґрунтовано доцільність та необхідність попередження випадків травмування працівників машинобудівної промисловості

Justified expediency and necessity of prevention of injuries of workers of machine-building industry.
Injury of mechanical engineering workers
Keywords: травмування; машинобудування; обладнання; безпека; заходи; injury; engineering; equipment; safety; measures