Напрямки розвитку Української асоціації хімічної і харчової інженерії - Товажнянський, Леонід Леонідович; Капустенко, Петро Олексійович; Ведь, Валерій Євгенович; Бухкало, Світлана Іванівна (НТУ "ХПІ", 2017)
Представлена інформація про Українську асоціацію хімічної і харчової інженерії – Ukrainian Association of Chemical and Food Engineering (CFE-UA). На черговій нараді Виконавчої ради Європейської федерації хімічної інженерії (EFCE), що відбулась в квітні 2017 року Українська асоціація хімічної і харчової інженерії (CFE – UA) визнана членом EFCE. Включення нових делегатів від України до складу робочих груп EFCE – унікальна можливість для установ вищої освіти, науково-дослідних організацій та промислових компаній відповідного профілю внести свій вклад в рішення сучасних і прогресивних наукових та технічних питань, пов'язаних з розвитком хімічної та харчової технологіями, а також хімічним машинобудуванням. EFCE регулярно публікує інформаційну газету і запрошує членів CFE-UA до відправки в це видання інформацію про їх діяльність в науці, практиці і суспільстві та про заплановані організаційні збори.

The information about Ukrainian Association of Chemical and Food Engineering (CFE-UA) is presented. At its regular meeting in April 2017, the Executive Board of the European Federation of Chemical Engineering (EFCE) approved to welcome the Ukrainian Association of Chemical and Food Engineering (CFE-UA) as a full EFCE Member Society with voting rights. EFCE kindly invite Members of the Ukrainian Association of Chemical Engineering representation in the EFCE Working Parties by nominating new delegates to the Working Parties. EFCE is a unique opportunity for high education centers, companies, research and project organizations to contribute to the advancement and development of up-to-date and progress scientific and technical issues related to the field of Chemical Engineering and proposing solutions for global challenges. EFCE is regularly publishing a newspaper. The European Federation of Chemical Engineering (EFCE) are most welcome us to send information on CFE-UA society’s mission and planned activities.
Directions of development of the Ukrainian Association of Chemical and Food Engineering
Keywords: Європейська федерація хімічної інженерії; Українська асоціація хімічної і харчової інженерії; хімічна інженерія; харчова інженерія; EFCE; CFE – UA; European Federation of Chemical Engineering; Ukrainian Association of Chemical and Food Engineering; Chemical and Food Engineering