Трансформація бренду в цифрову епоху: нові виклики охорони інтелектуальної власності - Мирошник, Тетяна Олегівна; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського", 2025)
У доповіді аналізується трансформація бренду в умовах цифрової епохи та нові виклики у сфері охорони інтелектуальної власності. Розглядаються зміни у стратегіях брендингу, вплив цифрових технологій на формування іміджу компаній, а також проблеми захисту торговельних марок, доменних імен і цифрового контенту.

The report analyzes brand transformation in the digital age and new challenges in the field of intellectual property protection. Changes in branding strategies, the impact of digital technologies on the formation of companies' image, as well as the problems of protecting trademarks, domain names and digital content are considered.
Brand transformation in the digital age: new challenges of intellectual property protection
Keywords: брендинг; цифрова епоха; інтелектуальна власність; правова охорона; промислові підприємства; branding; digital age; intellectual property