Система та особливості стимулювання персоналу в умовах інноваційного розвитку промислових підприємств - Марчук, Леся Сергіївна (Національний авіаційний університет, 2018)
Однією з головних проблем сучасного менеджменту є недосконалість організаційних структур управління, що призводить в свою чергу до відсутності чітких посадових зобов'язань, несвоєчасного забезпечення необхідною інформацією персоналу для прийняття якісних управлінських рішень та до спаду інтелектуального потенціалу підприємств в цілому. Тому необхідні нові, творчі знання для розв'язання існуючої проблеми, а саме: покращення інноваційного розвитку промислових підприємств.
Keywords: інновації; мотивація; машинобудування; методи стимулювання