Економічні проблеми правовласників виключних прав - Ткачов, Максим Михайлович; Перерва, Петро Григорович; Приходько, Єлизавета Геннадіївна (My University, 2020)
Доведено, що при передачі авторських і суміжних прав, варто мати на увазі, що така може здійснюватися у формі укладення або договору про відступлення інтелектуального права, або ліцензійних договорів про передачу інтелектуальних прав.
Keywords: інтелектуальна власність; авторське право; патенти; інформація; комерціалізація