Матеріально-технічне забезпечення енергетичних підприємств України в умовах воєнного часу - Кремса, Олег (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
У статті досліджено ринок енергетики України з початку російської агресії в 2014 році та наведено заходи Кабінету Міністрів України для стабільного постачання матеріально-технічних ресурсів енергетичним підприємствам.
Keywords: матеріально-технічне забезпечення; енергетичні підприємства України; російська агресія; відновлення мереж