Дослідження різновидів інтернет-реклами - Фураєва, Марина Сергіївна; Перерва, Петро Григорович (Луцький національний технічний університет, 2021)
Доведено, що ефективна інтернет-реклама має низку ефективних різновидів, кожний з яких в достатній мірі ефективно використовується рекламними агентствами та виробниками продукції.
Keywords: інтеренет-реклама; ринок; попит; пропозиція; інновації; інтелектуальна власність