Звітність підприємств - Побережна, Наталія Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2013)
В тексті лекцій визначено завдання курсу, знання та вміння, якими повинен володіти студент після вивчення дисципліни "звітність підприємств". Відображено розподіл навчального часу за темами та видами навчальних занять. Розкрито програму дисципліни за основними темами. Проведено розгляд теоретичного матеріалу за темами дисципліни. Запропоновано використання основної та додаткової літератури при підготовці до лекційних та практичних занять.
Keywords: бухгалтерський облік; звітність підприємств; баланс; звіт про фінансові результати; рух грошових коштів; власний капітал; податкова звітність; суб'єкт малого підприємництва; фінансова звітність