Методичні вказівки до виконання практичних занять, самостійної роботи та індивідуального завдання з дисципліни "Маркетинг" - Мірошник, Марія Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Метою викладання навчальної дисципліни «Маркетинг» є набуття здобувачами теорії маркетингу, освоєння компетенцій у сфері розвитку маркетингової діяльності підприємства, вирішення практичних питань щодо організації маркетингових процесів і визначення їх пріоритетів в сучасних умовах. Завдання дисципліни «Маркетинг» – вивчення теоретичних понять категорій маркетингу та сучасних тенденцій у цій галузі знань; опанування методичного апарату організації маркетингової діяльності підприємства; набуття здатностей до творчого пошуку напрямків удосконалення маркетингової діяльності. Предметом вивчення дисципліни «Маркетинг» є процеси й методи вивчення та задоволення потреб споживачів як пріоритетних суб'єктів ринку.
Keywords: методичні вказівки; практичні заняття; самостійна робота; індивідуальне завдання; маркетинг; фінанси