Навчальна програма дисципліни професійної та практичної підготовки "Гідравліка і гідропневмоавтоматика в транспортних засобах" - (:unkn) unknown (НТУ "ХПІ", 2010)
Учбова дисципліна "Гідравліка і гідропневмоавтоматика в транспортних засобах" відноситься до спеціальних курсів. Вона дає основні поняття статики, кінематики і динаміки рідини стосовно до розв'язку технічних задач. Як приклади розглядаються устаткування та системи транспортних засобів
Keywords: гідростатика; рух рідини; гідромашини; гідропневмопривод; гідротрансформатор; слідкуючий гідропривід