Аналіз факторів прийняття стратегічних рішень в умовах невизначеності - Кульбіт, Ю. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті розглянута задача розробки та прийняття стратегічних рішень в умовах невизначеності, для чого розглянуті основні чинники, від яких залежить процес прийняття стратегічного рішення, а також його ефективність.

In this article I consider the problem of development and strategic decision-making under uncertainty, what considered the main factors that affect strategic decision-making process and its effectiveness.
Keywords: управління підприємством; керівник; інформація; конфлікт; прогнозування; ризик; рішення детерміновані