Варанкін, В. І.Кричковська, Лідія ВасилівнаБєлінська, Анна Павлівна2023-11-272023-11-272023Варанкін В. І. Обґрунтування доцільності удосконалення біотехнології кисломолочної продукції з використанням нетрадиційної сировини [Електронний ресурс] / В. І. Варанкін, Л. В. Кричковська, А. П. Бєлінська // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 11-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2023 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 36 - 37.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/71254ukкисломолочна продукціяздорове харчуваннябіотехнологіїОбґрунтування доцільності удосконалення біотехнології кисломолочної продукції з використанням нетрадиційної сировиниArticle