Інформаційно-комунікаційне забезпечення управління підприємством - Юр'єва, Ірина Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2013)
Опорний конспект включає основні питання, пов'язані з теорією і практикою управління інформаційно-комунікаційним забезпеченням підприємства, Навчальна дисципліна є однією з основних у блоці природничих дисциплін, які викладаються студентам першого курсу. Вона призначена для формування у студентів теоретичних знань про інформаційно-комунікаційним забезпеченням управління підприємства, соціальні системи, організації, їх типи, структуру та закономірності функціонуванням та практичних умінь з інформаційного аналізу зовнішнього і внутрішнього середовища організації та управління функціонуванням і розвитком самої організації. Дисципліна містить три блоки змістовних модулів: загальний менеджмент інформаційно-комунікаційним забезпеченням організацій, створення ефективної організації інформаційно-комунікаційним забезпеченням та організацію управлінської інформаційно-комунікаційної забезпечення праці.
Keywords: управление социальными системами; человеческие ресурсы; управление персоналом; кадровый потенциал; управление конфликтами; конфликты; маркетинг; маркетинговый план; личность руководителя; имидж организации; корпоративный имидж; коммуникацинный процесс