Відображення об'єктів оглядовості в панорамних рельєфах - Даниленко, Володимир Якович (Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2023)
Геометричні поняття часто визначаються наявністю геометричних властивостей, що залишаються незмінними при тих чи інших перетвореннях, і наявністю властивостей, які цими перетвореннями порушуються.
Keywords: проєктивна геометрія; проєктивні перетворення; кругові рельєфні панорами; панорамні рельєфи; рельєфні зображення; просторові об'єкти; математичне моделювання; зорове сприйняття