Розробка експортної товарної політики підприємства - Іванченко, А. К.; Чекмасова, Ірина Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2011)
Мета даного дослідження полягає в розгляді методологічних основ та практичних аспектів побудови товарної експортної політики підприємства в після кризових умовах міжнародного ринку. При вивченні даної теми і для всеохоплюючого аналізу скористалися методикою аналізу товарної політики і її базових положень на прикладі компанії у порівнянні з діючою перевіреною товарною політикою конкурентів тієї ж самої галузі на зовнішньому ринку.

The purpose of this research consists in consideration of methodological bases and practical aspects of development of commodity export policy of the enterprise in after crisis world in terms of international market. While studying this theme and for full analysis was used methods of analysis of commodity policy and its base positions of the company in comparison with the operating commodity policies of competitors in the same industry at the international market.
Keywords: ринок зовнішній; стратегія експортна; відносини управлінські; відносини організаційно-економічні; ВАТ «Вімм-Білль-Данн»