Вимірювальний перетворювач температури - Щапов, Павло Федорович; Мигущенко, Руслан Павлович; Кропачек, Ольга Юріївна; Коржов, Ігор Михайлович (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2018)
Вимірювальний перетворювач температури має напівпровідниковий стрижень, покритий емалевою краскою, з контактними ковпачками та виводами. До напівпровідникового стрижня паралельно під'єднано постійний електричний опір.
Keywords: патенти; напівпровідниковий стрижень; контактний ковпачок; постійний електричний опір; температура; корисна модель