Оцінка факторів, що впливають на рециклінг відходів виробництва, будівництва і зносу - Бондаренко, Олексій Вікторович (НТУ "ХПІ", 2013)
Розглядаються проблеми поводження з відходами. З метою зменшення відходів і збільшення частки використання вторинних матеріальних ресурсів, що залучаються до господарського обороту, виявлені фактори, що впливають на рециклінг відходів виробництва, будівництва і зносу

The problems of waste management are under consideration. The factors influencing on the recycling of production waste, construction and dismantling have been detected in order to reduce waste and to increase the share of secondary material resources involved in economic turnover
Keywords: інфраструктура; інвестиції; сміття; утилізація; вторинна сировина; руйнування; production; construction; dismantling; waste; factors; infrastructure; investments