Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Менеджмент готельно-ресторанного господарства" - Замула, Олена Василівна; Замула, Олексій Олександрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Наведено зміст практичних занять зі студентами, що навчаються за освітнтою програмою спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Наведено тематику практичних занять, запропоновано низку конкретних ситуацій для обговорень, надано інструментарій і методологію для прийняття і впровадження управлінських рішень в готельно-ресторанній справі. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
Keywords: методичні вказівки; практичне заняття; менеджмент готельно-ресторанного господарства; готельно-ресторанний бізнес; розвиток теорії менеджменту; стилі керівництва