Замула, Олена ВасилівнаЗамула, Олексій Олександрович2024-10-022024Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Менеджмент готельно-ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання / уклад.: О. В. Замула, О. О. Замула ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – 35 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/81916https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/81916Наведено зміст практичних занять зі студентами, що навчаються за освітнтою програмою спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Наведено тематику практичних занять, запропоновано низку конкретних ситуацій для обговорень, надано інструментарій і методологію для прийняття і впровадження управлінських рішень в готельно-ресторанній справі. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».ukметодичні вказівкипрактичне заняттяменеджмент готельно-ресторанного господарстваготельно-ресторанний бізнесрозвиток теорії менеджментустилі керівництваМетодичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Менеджмент готельно-ресторанного господарства"Learning Object