Напрями покращення фінансового стану підприємства в сучасних економічних умовах - П'ятак, Тетяна Вікторівна; Бородавка, С. О. (Національна академія Національної гвардії України, 2025)
Метою дослідження є визначення та обґрунтування ефективних напрямів покращення фінансового стану підприємства в сучасних економічних умовах, які сприятимуть зміцненню його фінансової стійкості, підвищенню ефективності використання ресурсів і забезпеченню сталого розвитку.
Keywords: підприємства; фінанси; ефективність; скорочення витрат; диверсифікація; джерела фінансування