Вразливість комп'ютерних мереж - Соколовський, С. О.; Козін, М. В.; Партика, С. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою доповіді є аналіз проблем безпеки комп'ютерних мереж та спроба висвітлити основні аспекти їх вразливості. Дослідження та розробка нових методів захисту, вирішення проблем вразливості комп'ютерних мереж є актуальною та важливою задачею для сучасних IT-компаній та організацій. При розробці та застосуванні методів захисту комп'ютерних мереж необхідно враховувати мінливість загроз та ризиків, що виникають в процесі експлуатації мереж. У доповіді розглянуті основні загрози, які виникають у зв'язку з вразливістю мереж, методи їх захисту, які можуть бути застосовані для забезпечення безпеки мереж, а також проаналізовані фактори, які можуть призвести до вразливості мережі. Крім того, у доповіді розглянуті сучасні тенденції та інноваційні підходи до вирішення проблем безпеки комп'ютерних мереж.
Keywords: інформаційні технології; програмне забезпечення; програмний код; безпека даних