Гогоша, А. Р.Півень, Олена Миколаївна2024-01-072024-01-072023Гогоша А. Р. Розробка рецептури соусу "Tropical" з використанням математичної моделі "склад - властивість" / А. Р. Гогоша, О. М. Півень // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 532.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/72707ukмайонезипісні майонезиаквафабарозробка рецептури соусівсоус "Tropical"центроїдне плануваннядегустаційна оцінкаорганолептична оцінкаматематичні моделірівняння регресіїРозробка рецептури соусу "Tropical" з використанням математичної моделі "склад - властивість"Article