Спосіб одержання холоднотвердіючих сумішей - Каратєєв, Арнольд Михайлович; Пономаренко, Ольга Іванівна; Літвінов, Денис Олександрович; Калкаманова, Олеся Салімовна; Берлізєва, Тетяна Вікторівна (ДП "Український інститут промислової власності", 2014)
Спосіб одержання холоднотвердіючих сумішей включає одержання мономерного зв'язуючого. Мономерне зв'язуюче одержують шляхом карбонізації фурфурилгліцидного етеру вуглекислим газом за атмосферних умов і температури 90-100 °С у присутності каталізаторів карбонізації.
Keywords: патент; корисна модель; ливарне виробництво; вогнетривкий наповнювач; водний розчин силікату; пропіленциклокарбонат