Інтерпретація та втілення моделі психологічної технології в процесс розвитку особистостей студентів – майбутніх фахівців - Фурманець, Борис Іванович (НТУ "ХПІ", 2015)
У статті, на основе системного підходу, викладений зміст моделі психологічної технології для ціленаправленого її втіленя науково педагогічними працівниками у навчально-виховний процес внз з метою розвитку та вдосконалення індивідуальних особливостей особистостей студентів як майбутніх фахівців, відповідно сучасним вимогам освітньої сфери.

The article, based on a systematic approach, outlined the content of the psychological model of technology for the targeted implementation of its scientific teaching staff in the educational process of the university for the purpose of development and improvement of the individual characteristics of the person of students and their development as future professionals, according to modern requirements of the higher education sphere.
Keywords: становлення професійне; технології психологічні; втілення системне; модель; концептуальність; алгоритм; мотивація; відношення; здібності розумові; professional development; psychological technologies; system implementation; model; conceptual; algorithm; motivation; attitude; mental abilities