Робоча програма навчальної дисципліни "Корпоративні мережі та системи доступу" - Корольов, Роман Володимирович (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Корпоративні мережі та системи доступу" – набуття и розуміння ключових принципів і концепцій інформаційної безпеки і розвиток навичок впровадження політик в області безпеки для зниження ризиків.
Keywords: корпоративні мережі; корпоративні системи доступу; інформаційна безпека; захист інформації; кібербезпека