Порівняльний аналіз соціально-економічного розвитку міських територій України та Росії - Родченко, В. Б.; Серьогіна, Д. О. (НТУ "ХПІ", 2012)
В рамках даної роботи був проведений порівняльний аналіз розвитку міст-мільйонерів України та Росії, а також виходячи з отриманих результатів проведена оцінка розвитку міських територій зазначених країн в цілому.

Within the framework of this work the comparative analysis of development of cities-millionaires of Ukraine and Russia was conducted, and also coming from got results the estimation of development of city territories of the noted countries of on the whole is conducted.
Keywords: міста-мільйонери; урбанізація; городяни