Процедура реінжинірингу бізнес-процесів - Тюфанов, Георгій Леонідович; Мехович, Сергій Анатолійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
В науковій доповіді передумови впровадження реінжинірингу: зниження продуктивності та ефективності; висока вартість процесів; незадоволеність клієнтів; застаріла організаційна структура; впровадження нових технологій або зміна ринкової стратегії. Успішне впровадження реінжинірингу вимагає стратегічного бачення, командної роботи, цифрових технологій та готовності до змін. Це складний, але необхідний шлях до підвищення конкурентоспроможності бізнес-середовища.
Keywords: реінжиніринг; технології; передумови; економіка; розвиток; промислові підприємства