Дослідження життєвого циклу інновацій - Ткачов, Максим Михайлович; Видря, Єлизавета Володимирівна; Перерва, Петро Григорович (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2021)
Доведено, що інноваційна діяльність промислових підприємств передбачає проведення різного роду наукових досліджень та методичних узагальнень. Один з таких напрямків відноситься до сфери класифікації видів інноваційних продуктів за різними напрямками виробничо-комерційної діяльності підприємства.
Keywords: інноваційна діяльність; управління; упровадження; прибуток