Моральний аспект загальної і професійної культури педагога ХХІ століття - Вознюк, О. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті висвітлено морально-етичні засади як основну складову загальної і професійної культури педагога ХХІ століття.

The article deals with the problem of moral ethics aspect in the building of society’s moral standards common and professional pedagogical culture XXI century.
The moral ethics aspect common and professional pedagogical culture xxi century
Keywords: майбутній педагог; морально-етична компетентність; професійно-педагогічна етика; особистість педагога; формування педагогічного ідеалу; сучасне громадянське виховання; національне самоусвідомлення