Методика оценки параметров кавитационной обработки СОЖ - Фесенко, Анатолий Владимирович (НТУ "ХПИ", 2008)
Оптимізація кавітаційних процесів при обробці мастильно-охолоджуючої рідини в диспергаторі виконується розрахунково-експериментальним способом на основі аналізу гідродинамічних параметрів і теплової напруги обробки.
Keywords: смазывающе-охлаждающие жидкости; КПД; диспергатор; мощность; датчик тока; кавитационные процессы