Математические модели анализа взаимодействия конструкций с жидкостью - Назаренко, Сергей Александрович (НТУ "ХПИ", 2008)
Розглянуто дворівневі мультифізичні скінченноелементні моделі, які є комбінацією аналізів аерогідродинаміки та міцності: послідовна, слабка з урахуванням зворотних зв'язків, сильна(акустика). Наведені приклади розрахунків різноманітних конструкцій.

Complicated finite-element models for сoupled-field analyses (Fluid Structure Interaction, Acoustic) are given in this article. Computational stages are investigated. The developed mathematical apparatus applications are examined.
Keywords: двухуровневые мультифизичные модели; расчетные схемы; методика анализа чувствительности