Петрова, Ірина АнатоліївнаПетров, Сергій ОлександровичКричковська, Лідія ВасилівнаДубоносов, Володимир Леонідович2019-05-142019-05-142017Загальні методи визначення якості та безпеки споживчих товарів : навч.-практ. посібник / І. А. Петрова [та ін.] ; Харків. нац. ун-т внутрішніх справ, Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : Крамаренко Ю. М., 2017. – 232 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41089У навчально-практичному посібнику детально проаналізовані методологічні особливості експертного дослідження якості та безпеки споживчих товарів, наведені загальні підходи щодо характеристики ознак ідентифікації та виявлення фальсифікації. Наведена розгорнута характеристика загальних аспектів оцінки якості продовольчих і непродовольчих товарів, визначення екологічної безпеки виробництва продукції та факторів, які впливають на якість товарів у процесі товарообігу. Навчально-практичний посібник призначений для також курсантів та студентів, які опановують методи експертного дослідження якості та безпеки товарів, для працівників практичних підрозділів Національної поліції, митної та податкової служби, науковців випробувальних лабораторій та експертів.ukспоживчі товариоцінка якості товарівоцінка безпеки товарівякість товарівпродовольчі товаринепродовольчі товаритоварообігконтроль якості товарівекологічна безпекаекологія харчових продуктівЗагальні методи визначення якості та безпеки споживчих товарівBook