Методичні вказівки з проведення практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни "Облік і фінансова звітність за міжнародними стандартами" - Линник, Олена Іванівна; Альошин, Сергій Юрійович; Бондаренко, Олексій Миколайович (НТУ "ХПІ", 2015)
Методичні вказівки для практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни "Облік і фінансова звітність за міжнародними стандартами" складено з метою вдосконалення методичного забезпечення навчання студентів. Методичні вказівки розроблені у відповідності з програмою дисципліни, вони містять теоретичні питання та завдання для студентів з метою поглиблення знань та вмінь і перевірки засвоєння матеріалу дисципліни.
Keywords: фінансова звітність; бухгалтерський облік; облікова політика; звіт про прибутки та збитки; виручка; активи компанії; фінансова оренда; оцінка нематеріальних активів; податок на прибуток; виплати працівникам; поточні винагороди; пенсійні плани; фінансові активи; фінансові зобов'язання; консолідована звітність; консолідаційні коригування; нереалізований прибуток