Криволінійні та поверхневі інтеграли - Чікіна, Наталія Олександрівна; Антонова, Ірина Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Навчально-методичний посібник містить основні теоретичні положення, приклади розв'язання задач та завдання для самостійної роботи різних рівнів складності з розділів курсу вищої математики "Криволінійні інтеграли" та "Поверхневі інтеграли". Призначений для студентів та викладачів вищих технічних навчальних закладів.
Keywords: формула Гріна; поверхневі інтеграли другого роду; обчислення площі пласкої фігури; інтегрування; диференціали