Конспект лекцій з курсу "Аутсорсинг багатонаціональних підприємств" - Перерва, Петро Григорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Досліджено та проаналізовано поняття аутсорсингу, історичні передумови появи аутсорсинга, розвиток міжнародного ринку аутсорсингових послуг, розвиток ринку аутсорсингових послуг в Україні, визначення основних переваг, недоліків та ризиків використання аутсорсингу багатонаціональних підприємств на міжнародному та вітчизняному ринку, нормативно-правове законодавство щодо регулювання аутсорсингових послуг, запропоновано методи визначення ефективності міжнародного аутсорсингу.
Keywords: конспект лекцій; аутсорсинг; аутсорсинг багатонаціональних підприємств; міжнародний бізнес; багатонаціональні підприємства; ефективність; комерційна діяльність