Контруювання інноваційної техніки - Потапов, Федір Вікторович; Мехович, Сергій Анатолійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
В науковій доповіді визначено, що фактори ефективності конструювання інноваційної техніки можуть включати різноманітні аспекти, які впливають на успішність впровадження нових технологій і інновацій. Проведене дослідження дозволяє виявити найбільш значущі та найбільш важливі з них.
Keywords: інновації; техніка; конструювання; вдосконалення; методи; бізнес; ефективність; підприємства