Гетта, Оксана СергіївнаШестопалов, Олексій Валерійович2022-12-212022-12-212018Гетта О. С. Аналіз впливу стічних вод харчової промисловості на довкілля [Електронний ресурс] / О. С. Гетта, О. В. Шестопалов // Захист навколишнього середовища. Енергоощадність. Збалансоване природокористування = Environmental protection. Energy saving. Sustainable enviromental management (EPESSEM'2018) : зб. матеріалів 5-го Міжнар. конгресу, 26-29 вересня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – Львів : Львівська політехніка, 2018. – С. 140. – 1 електрон. опт. диск (DVD). – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60334https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60334Pollution of waterways all over the planet has become catastrophicin nature. Food industry enterprises take a great part in pollution ofthe hydrosphere. All food industry enterprises require high levels ofwater consumption, which results in a large amount of waste water thatnegatively affects the environment. Discharge of this water inwaterways quickly depletes the reserves of oxygen causing death ofinhabitants of these waterways.ukекологiчна безпекастічні водихарчова промисловістьевтрофікаціяАналіз впливу стічних вод харчової промисловості на довкілляThesishttps://orcid.org/0000-0002-1762-6953https://orcid.org/0000-0001-6268-8638