Особливості етнічної толерантності студенства - Підбуцька, Ніна Вікторівна; Плоткіна, Ольга Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2015)
У даній статті розглядається теоретичний матеріал про етнічну толерантність у студентському середовищі. Завдяки цим даним ми прийшли до висновку, що тема етнічної толерантності є дуже актуальною в наш час. Також дані дали нам підставу припустити, що необхідно проводити профілактичні лекції в учбових закладах на тему етнічної толерантності.

This article discusses the theoretical material about ethnic tolerance among students. With these data, we concluded that the issue of ethnic tolerance is very important nowadays. Also, these give us reason to assume that it is necessary to carry out preventive uchenyh lectures in schools on ethnic tolerance.
Features of ethnic tolerance of students
Keywords: рівність; фактори; формування толерантності; учбові заклади; ethnic tolerance; students; equity; factors; affect tolerance