Оцінка складових кадрового потенціалу гучкості підприємства - Шматько, Наталія Михайлівна; Пантелєєв, Михайло Сергійович (НТУ "ХПІ", 2012)
У даній статті проаналізовані складові кадрового потенціалу гнучкості машинобудівних підприємств, виділені основні складові, та запропоновані рекомендації щодо оцінки складових кадрового потенціалу гнучкості підприємства.

This article analyzes the components of human resources flexibility, engineering companies, list elements, and proposed recommendations on the evaluation component of human resources flexibility of the enterprise.
Keywords: гнучкість підприємства; потенціал; складові потенціалу