Медіадидактика як інструмент створення навчальної літератури - Білецький, Володимир Стефанович; Онкович, Ганна Володимирівна (Kramer, 2024)
Показана роль медіадидактики/інтернетдидактики в сучасному освітньому процесі. Водночас підкреслюється роль навчальної літератури як систематизуючого начала навчального процесу. Докладно описано застосування практик медіадидактики для створення навчальної літератури.
Keywords: медіадидактика; наукові цифрові ресурси; підручники; посібники