Вибір параметрів вихідних ланцюгів активних коректорів коефіцієнту потужності за допомогою безперервних наближених моделей - Жаркін, Андрій Федорович; Пазєєв, Андрій Георгійович (НТУ "ХПІ", 2013)
Наведено приклад розрахунків з використанням безперервної наближеної моделі перетворювача у пакеті схемотехнічного моделювання MicroCap-9 мінімально можливих значень ємності вихідного фільтру та сталої часу системи зворотного зв’язку, при яких не виникають небажані періодичні режими та забезпечується мінімальний рівень пульсацій вихідної напруги.

Adduced the example calculations using continuous approximate model of the converter in the package SPICE Simulator Micro-Cap-9 minimal possible values of capacitance and output filter time constant feedback system in which there are no unwanted periodic modes and provides minimum output voltage ripple
Selecting parameters output circuit of active power factor correctors using the continuous approximate model
Keywords: активні коректори; коефіцієнт потужності; АККП; безперервні наближені моделі; active power factor correctors; continuous approximate model