Сорокіна, С. В.Летута, Т. М.Коршун, О. І.2018-09-272018-09-272006Сорокіна С. В. Удосконалення рецептурного складу питних вершків / С. В. Сорокіна, Т. М. Летута, О. І. Коршун // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Химия, химическая технология и экология. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2006. – № 25. – С. 51-57.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/37758Наведено результати досліджень з розробки та якості нового виду питних вершків, виготовленних на основі питних вершків з додаванням пасти з моркви та пасти з гарбузів, з використанням математичного моделювання Їх складу та якості. Дослідження показали, що нові розроблені вершки перевершують контрольні за вмістом мінеральних речовин та вітамінів.ukхарчові продуктинатуральні продуктимолочні продуктиовочімінеральні речовинивітаміниовочеві наповнювачіУдосконалення рецептурного складу питних вершківArticle