Визначення і систематизація понять інноваційної та інвестиційної діяльності для залізничного транспорту - Челядінова, Н. Г. (НТУ "ХПІ", 2010)
В роботі проведена систематизація понять інноваційної та інвестиційної діяльності, утворюючих сукупну діяльність та адаптація загального поняття інноваційно-інвестиційної діяльності до залізничного транспорту.

In work there is the conducted systematization of notions of innovative and investment activity, formative the combined activity that adaptation of common notion of innovative-investment activity to the railway transport.
Keywords: інновації; інвестиції; інноваційно-інвестиційна діяльність; конкурентоспроможність; підвищення ефективності; транспортні послуги