Управління дебіторською заборгованістю регіональних підприємств електроенергетики: науково-практичні аспекти - Омеляненко, Тетяна Володимирівна (Донецький економічно-гуманітарний інститут, 2010)
В статті розглянуто проблему зростання заборгованості енергопостачальних підприємств. Запропоновані рекомендації щодо ефективного управління дебіторською заборгованістю
Keywords: енергоринок; платоспроможність; електроенергія; оборотні активи; кредитування