Дослідження впливу патентування на ринок інтелектуально-інноваційних технологій - Косенко, Олександра Петрівна (Київський національний університет культури і мистецтв, 2018)
Одним з обов'язкових чинників, без наявності якого не може повнокровно функціонувати ринок інтелектуального продукту, є наявність системи патентування, тобто охорони виключних прав творчих особистостей, які є суб’єктами інтелектуального ринку.
Keywords: власність інтелектуальна; комерціалізація; право авторське; ініціатива промислова