Зміни в процедурі розслідування нещасних випадків на виробництві у період воєнних дій - Кузьменко, Олена Олексіївна; Остренська, К. І. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Приведені зміни у процедурі розслідування нещасних випадків на виробництві, які сталися під час виконання трудових обов'язків внаслідок воєнних дій, у порівнянні з організацією розслідування у мирний час або з розслідуванням нещасних випадків, що сталися в районі бойових дій під час виконання трудових обов’язків за обставин, які не належать до воєнних дій.

There are listed the changes in the procedure for investigating accidents at work that occurred during the performance of labor duties as a result of hostilities, in comparison with the organization of an investigation in peacetime or with the investigation of accidents that occurred in the area of hostilities during the performance of labor duties, are given under circumstances that do not belong to hostilities.
Changes in the procedure of investigating industrial accidents during the period of military actions
Keywords: нещасний випадок; спеціальне розслідування; склад комісії; ступень важкості травм; accident; special investigation; composition of the commission; degree of severity of injuries