Смерть експертизи. Етичний вимір сьогодення - Фрадкіна, Наталя Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020)
В статті розглянуто вплив Інтернету на людську свідомість, особливо в епоху пандемії. Досліджено, як дезінформація може вплинути на здоров’я та психо-емоційний стан людини. Підкреслено важливість медичної деонтології сьогодення. Наголошено на правильному вмінні використовувати інформацію, отриману зі ЗМІ.

The article considers the impact of the Internet on human consciousness, especially in the era of the pandemic. It has been studied how misinformation can affect a person's health and psycho-emotional state. The importance of medical deontology today is emphasized. Emphasisis placed on the correctability to use information obtained from the media.
Death of examination. Ethical dimension of today
Keywords: пандемія; дезінформація; медична деонтологія; pandemic; misinformation; medical deontology