Розвиток процедури вартісної оцінки об'єктів інтелектуальної власності з урахуванням Індустрії 4.0 - Свіщова, Наталія Сергіївна (My University, 2021)
Доведено, що з настанням Індустрії 4.0 головною метою ефективного управління інтелектуальної власністю підприємств є зробити процес створення і існування результату інтелектуальної діяльності не тільки безперервним, а й циклічним.
Keywords: інновації; патентні війни; майнові права; комерціалізація; циклічність; безперервність